Vanha TUL-judologo

Judoharjoitukset syksyllä 2020 (jos  korona-tauti tilanne sallii). Kuntojudo jatkaa 20.8 alkaen. Alkeisjudo aloittaa kauden 1.9 jaTenavajudo 5.9 alkaen. Uutuutena Anskun vetämänä Nice-judo suunnattuna naisille omana ryhmänä. Kilpa ryhmä jatkaa entiseen tapaaan

Uusi kausi alkaa. Muistathan maksaa jäsenyytesi Suomisport.fi hin niin saat jäsenyytesi ja vakuutuksesi kaudelle 20-21 voimaan.

Kamppailutilat muuttaneet osoite Ojakatu 1  Raisio
Harjoitukset jatkuvat uusissa tiloissa

Judon periaatteita

Judoharjoituksissa opetellaan käytöstapoja ja toisen kunnioittamisen periaatetta. Mitä nuorempana aloittaa sen paremmat mahdollisuudet on elinikäisen oppimisen aikana omaksua vaikeatkin tekniikat niin, että ne ovat mahdollisimman luontevia. Aivan pienimmät opettelevat judoa luonnollisesti leikin varjolla.

Itsensä hallitseva ja judon periaatteet tunteva judoka on henkisesti ja fyysisesti vahva myös judotatamin ulkopuolella.